• 06-22304072

Tweede week zomeractiviteit

Blog

Het is alweer tijd voor een tweede blog over hoe de zomeractiviteit gaat! De tweede week zit er op maar hoe is die eigenlijk gegaan? In deze blog zal ik vertellen hoe deze week gegaan is.

Dinsdag 14 juli

Deze dag was nummer 2 van de zomeractiviteit. Het had eigenlijk de 4e moeten zijn maar voorlopig geen woensdagen en helaas vorige week donderdag niet omdat het teveel regende. Vandaag kwam Nicole (tante) helpen om als extra handje te dienen. Vooral ook om als extra paar ogen te dienen wanneer er kinderen naar de WC moeten en er kinderen achter blijven omdat die niet hoeven te plassen.

Er waren vandaag 4 kinderen aanwezig. Het zouden er eigenlijk 6 zijn maar bij een ouder was er wat tussen gekomen waardoor de 2 broertjes niet aanwezig waren. Gelukkig komen zij volgende keren wel gewoon! Door het kleine aantal maar ook een beetje vanwege de weersvoorspelling stopten we een uurtje eerder. Maar goed ook dat we dus eerder stopten want het kwam daarna goed met bakken uit de lucht.

Donderdag 16 juli

Zomeractiviteit dag nummer 3! Wat een dag. Het zag er in het begin een beetje donker uit en we dachten even dat het zou gaan regenen maar integendeel. Het zonnetje heeft bijna de gehele middag gewoon geschenen! Er waren 7 kinderen aanwezig en wat een leuke groep was dit. Deze middag konden er ook veel foto’s en filmpjes gemaakt worden om te laten zien wat we zoal doen, alle kinderen hadden namelijk toestemming! We hebben dus een filmpje in elkaar geflanst met allerlei leuke oefeningen die we deze dag gedaan hebben. Het filmpje is te bekijken via Het YouTube kanaal.

Hoe nu verder?

We hebben nu 2 weken gehad wat betekent dat we nog 4 weken te gaan hebben! Zoals het er nu naar uitziet gaat het de komende week juist weer alleen maar mooier weer worden dus de kans dat we beide gewoon door kunnen gaan is (hopelijk) groot. Nog veel dagen te gaan en nog veel mogelijkheden om te gaan doen met de kinderen. De helft van mijn materialen zijn nog niet gebruikt dus als het ook een stuk minder zal waaien dan kunnen we nog meer gaan doen.

Lees hier meer over de Zomeractiviteit
en de ontwikkeling van een kind: