• 06-22304072

Nieuwe samenwerking met volleybalXL

Blog

Met het ondergaan van de bedrijfswijziging hoort daar niet alleen verandering bij in het bedrijf maar ook in samenwerkingen.

Nu is er in deze tijd van corona natuurlijk niet heel veel te doen om daadwerkelijk les te geven maar er kan wel op andere manieren soort van les gegeven te worden. Hoe ik nu dan les kan geven ben ik nu aan het ondervinden maar daarnaast ben ik natuurlijk wel bezig met wat ik in september hopelijk kan gaan doen wanneer het nieuwe schooljaar weer gaat beginnen en de nieuwe sportseizoenen.

Zo ben ik nu al begonnen met vloggen om filmpjes voor thuis te delen en is het tijd om weer het bloggen op te pakken. Het bloggen oppakken ga ik niet alleen doen omdat ik dit dan weer mooi op de nieuwe website kan plaatsen onder blogs maar ook omdat ik een samenwerking aangegaan ben met VolleybalXL om voor hun te bloggen!

VolleybalXL deelt allerlei spelletjes en oefeningen die je normaal tijdens je training in de zaal of beach kan doen maar nu zijn ze ook bezig om thuisoefeningen te delen. Dit zijn de freestyle oefeningen. Om hier bij aan te sluiten voor de allerkleinste ga ik bloggen over spelletjes/oefeningen die je thuis kan doen om al bezig te zijn met volleybal. Hoe dit er na de coronacrisis uit gaat zien, zien we dan wel weer maar voor nu heb ik dan naast het werken aan mijn eigen platformen ook nog een reden om na te gaan denken over oefeningen.

De focus zal dus liggen op hoe je thuis kan volleyballen, met welk materiaal en wat je nou je kleintje al kan leren om ze toch al beetje warm te maken voor het volleyballen!

Genoeg nog weer te doen en te bedenken dus. Tijd om hier een planning in te gaan maken wanneer ik wat gedeeld wil hebben en wanneer volleybalxl wat wil hebben. Drukdrukdruk toch wel in deze coronatijd ondanks dat ik eigenlijk niet kan werken. Maar zo blijf ik in ieder geval onder de pannen!