• 06-22304072

Nieuwe samenwerking

Bussum Blog

6 november heb ik een gesprek gehad met een vereniging dat opzoek was naar een nieuwe trainster dat de Sportspeeltuin over zou kunnen nemen. Wat daar uit is gekomen zal ik in deze blog vertellen!

Tijd geleden

Het is al weer even geleden dat ik een blog geschreven heb. De laatste dateert van 19 augustus, daarin had ik het over de gegeven zomeractiviteit. Nu is er sindsdien natuurlijk weer veel verandert.

Eerst was het zo dat na de zomervakantie alles weer op de planning stond om te beginnen. Niet alleen Nijntje maar ook FunSports en trainingen aan de CMV van Wognum. Dit heeft tot aan de herfstvakantie zijn doorgang kunnen vinden. Daarna gooide Corona weer roet in het eten, Nijntje werd gecanceld. 6 lessen heb ik mogen geven aan 2 zo goed als compleet gevulde groepen en daarna was het helaas weer over.

Bussum

Er was ooit het idee dat ik vanaf September misschien in Bussum al peutergym lessen over zou kunnen nemen. Helaas is dat nog niet rendabel genoeg. Wel ben ik 9 november daarheen geweest om te kijken hoe de les er nu uitziet. 2 dagen later gebeld met hoe ik de les heb ervaren en welke punten er nog zijn om te winnen. Toen kreeg ik ook de vraag of ik 30 november niet de les over zou kunnen nemen. Zo gevraagd zo gedaan. Heerlijk om weer een peuterles te mogen geven. Geslaagde les volgens mij ook wel.

Nieuw

Nog voordat ik dit met Bussum gedaan had, kreeg ik een appje of ik interesse had in het overnemen van de Sportspeeltuin en misschien CMV training bij CTO ’70 in Duivendrecht. 6 november een gesprek gehad met de voorzitter. Heel positief gesprek en meteen meerdere mogelijkheden qua lessen besproken. De week erna de les gekeken/gegeven en nu al 2 lessen helemaal alleen. Ook hier weer heerlijk om meer bezig te zijn met de doelgroep die mij zo goed ligt, de kleuters.
Tot het einde van het jaar geef ik nu op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 de Sportspeeltuin voor hun en in het nieuwe jaar komt daar een uitbreiding voor de peuters bij!

Naast dat ik nu dan een uurtje, in het nieuwe jaar 2, erbij ga draaien bij een volleybalvereniging vanuit BallSports, zit er misschien zelfs voor een half jaar een vaste baan als Buurtsportcoach bij. Ondanks dat ik door Corona weer wat uurtjes miste gaat het nu toch wel weer een beetje de goede kant op. In het nieuwe jaar dan eerst maar eens kijken hoe ik alles in elkaar over kan laten lopen wat er dan op de planning staat in de week voordat ik weer meer vooruit ga kijken en ga proberen echt meer vanuit BallSports alleen te draaien.

KOR

In februari zal ik waarschijnlijk toch ook weer gewoon onderdeel uit gaan maken van de nieuwe KOR (kleine ondernemingsregeling). Op dit moment komt er wel wat binnen maar heel veel kan je het niet noemen en er moet toch elke periode nu ook wel wat af richting de belastingdienst. Beetje rond gekeken en navraag gedaan en besloten om mij toch maar aan te melden voor de nieuwe KOR zodat ik alles wat ik verdien ook daadwerkelijk binnen houd. Wel is het dan zo dat ik geen btw terug kan vragen bij hetgeen wat ik uitgeef maar zo draai ik beter dan dat ik nu doe.


Positieve wendingen toch wel gelukkig ondanks dat Corona ook voor negatieve kanten zorgt. Voor nu is het mooi hoe het loopt en de vooruitgang die er in zit maar ook in het nieuwe jaar zal ik naar uitbreidingsmogelijkheden gaan kijken. Daar dan weer wat meer de focus op en misschien wat meer door moeten drammen waar nodig.