• 06-22304072

Bedrijfswijziging

Blog

Ja het is alweer een tijdje terug dat ik wat gedeeld hebt en aangezien er het een en ander zal gaan veranderen bij BallSports is het weer eens tijd voor een update.

Mocht je het namelijk nog niet opgevallen zijn, de naam is verandert! Het is nu toch Ball met dubbel L en niet op z’n Nederlands met één L. Dit heeft verschillende redenen maar de voornaamste is toch het administratieve deel.

Het logo blijft gewoon hetzelfde maar mijn omschrijving van het bedrijf ondergaat ook een verandering. Niet meer trainingen, evenementen en advies maar de focus gaat naar Peuters, Kleuters en het geven van Clinics.

Dit gaat ook een nieuwe website met zich meebrengen en een verandering van koers betreft social media. Zeker nu door de Corona er qua werk niet veel in zit ga ik meer gebruik maken van social media om ouders en kinderen toch informatie te geven over wat ze kunnen doen.
Net als ik zo bezig ben voor de BSO ga ik dit dus ook voor mijn eigen bedrijf zijn. Filmpjes maken en delen op al mijn actieve social media kanalen, Facebook, Instagram en YouTube!

De eerste filmpjes, zowel promo als gemaakt, staan al op YouTube zodat ouders dit kunnen bekijken en nu ga ik dus maar eens een planning maken wanneer ik wat voor filmpje met welke pijlerfocus ga maken.

Dan is er ook nog de nieuwe website die Jelmer zal gaan maken . Hij is zo goed als rond, alleen de laatste informatie en puntjes op de i nog en dan kan deze toch echt live!

Genoeg dingen te doen maar ook al wel wat dingen gedaan. Ondanks de Coronacrisis nu toch wel weer zin om me vol te storten op alles wat met BallSports te maken heeft en ook zeker door het feit dat Jelmer achter me staat, me support en me ook helpt zodat ik het niet alleen hoef te doen.